OZC dames 1 wint met 3-0 (3-0)

Deze zaterdag was Bruchterveld de tegenstander. Een elftal dat net als OZC in de onderste regionen van de ranglijst is terug te vinden. Een interessante wedstrijd dus. Voor de winterstop werd er gelijk gespeeld.

De dames van OZC begonnen goed aan de wedstrijd en na twee gemiste kansen scoorde Roos de 1-0. Bruchterveld was met enkele speldenprikken gevaarlijk maar toch kwam OZC keeper Pascal nauwelijks in de problemen. 


Roos op weg naar de 1-0. Ze frommelt, knutselt,goochelt en worstelt net zo lang totdat ze hem erin kan prikken. Overstoorbaar! Klik op de foto voor meer...

Het was dan ook logisch dat Leonie na verloop van tijd de 2-0 in de touwen schoot. Dit was ook de ruststand.

Na rust probeerde Bruchterveld de aansluitingstreffer te maken. Maar dat lukte niet, tot ongeveer halverwege de 2e helft de spits van Bruchterveld dacht hoog in te schieten. Maar zij hield geen rekening met Pascal die gestrekt naar de bovenhoek dook en zo de 2-1 voorkwam.

 


Luna, de jongste van het stel, speelde een puike partij als rechtshalf. Klik op de foto voor meer...

En zo kabbelde de wedstrijd langzaam richting de 80e minuut maar niet voordat Tanja, na een aanval over veel schijven de allesbeslissende 3-0 binnentikte. In de laatste 10 minuten zette OZC nog een paar keer aan, maar gescoord werd er niet meer.

 


Tanja had hier, in de 4e minuut, al moeten scoren (of afgeven op de vrijstaande Martine)... Klik op de foto voor meer

Zaterdag spelen de dames van OZC om 12.30 uur tegen Drenthina uit Emmen.

Door: Henk van Elburg

Door: Henk van Elburg
12 maart 2018