OZC JO11-1 wint strijd om de 3e plek (5 - 2)

JO11-1 pakt 3e plaats in de eindstand

Zaterdag 13 mei stond de laatste competitiewedstrijd op het programma. We moesten spelen tegen sv Dalfsen (4e plek met 18 punten) voor de 3e plaats in de stand. (OZC 3e met 19 punten). Het ging dus nog ergens om.

Om 10.00 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Gelijk ging OZC fel van start en dit resulteerde in de 1e minuten in een paar kleine kansjes. In de 4e min. Was de verdediging nog niet helemaal wakker en slalomde een aanvaller van sv Dalfsen er doorheen. 0-1. Nu was OZC aan de beurt. In de 11e min. Kwam dan ook de verdiende gelijkmaker. Guus scoorde de 1-1 na goed voorbereidend werk van Pepijn. Direct na de aftrap was het opnieuw Pepijn met een goede pass op Silas die keurig de 2-1 binnenschoot.
In de 20e min maakten we achterin de opbouw een fout. Merijn passte zo zijn tegenstander in de voeten en deze wist daar wel raad mee en liet Sven kansloos. 2-2. Merijn herpakte zich goed en stoomde in de 24e min op naar voren en na een goede combinatie maakt hij zijn fout weer helemaal goed. 3-2 met de rust.

In de 2e helft zagen we een nog beter OZC combineren en dit leverde nog een paar goede aanvallen op. In de 15e minuut was het opnieuw een mooie combinatie die bij Pepijn terecht kwam en hij lobde het keurig over de keeper. 4-2. In de 2e minuut was het opnieuw Pepijn die een voorzet van Milan goed inkopte en de eindstand liet noteren. Een goede 5-2 overwinning.

Dit leverde een 3e plaats op in de eindstand en een lekker patatje voor de jongens na afloop. Top gespeeld allemaal!!!

Door: André Holtvoort

Door: André Holtvoort
15 mei 2017