OZC verliest van sterk Bergentheim (2-0)

OZC 1 heeft de uitwedstrijd bij Bergentheim niet weten te winnen. Plaggenmarsch en Hakkers beslisten aan de kant van Bergentheim de wedstrijd. Lichtpunt van de wedstrijd was het debuut van -019 speler Mike Kremer.

OZC heeft afgelopen zaterdag met 2-0 verloren op bezoek bij Bergentheim. OZC begon de wedstrijd zonder de geblesseerde Ruben Strating, Ramon Schuldink en Marc Aalvink. Niel Koggel is weer op de weg terug en mocht zaterdag aantreden in het 2de. Hierdoor completeerde O19-speler Mike Kremer de selectie vandaag.

De volgende namen begonnen tegen Bergentheim:

Rob Schuldink, Nick Runhart, Frank Merjenburgh, Erwin Schuldink (Mike Kremer), Wilmer Makkinga, Harm-Jan Tip, Tom Kok, Jesse de Lange (Leon Valk), Lars Dunnewind, Tom Simons, Frank Jansen (Marvin Veerman).

Na een aantal minuten keek OZC al tegen een achterstand aan. OZC stond nog niet goed opgesteld bij een snelle ingooi van Bergentheim, waarna Bergentheim kon doorstomen aan de linkerkant. De bal werd voor geslingerd en kwam terecht bij Jeffrey Plaggenmarsch, die de bal strak in de verre hoek schoot. 1-0. De rest van de eerste helft was een schaakspel, waardoor het voor de supporters niet het gewenste spektakelstuk werd. Ronnie Hakkers liet in de tweede helft zijn klasse zien: eerst een prachtige aanname, daarna een subtiele lob over de uitgekomen Rob Schuldink. 2-0. OZC drong hierna wat meer aan en kon nog gevaarlijk worden uit een vrije trap van Lars Dunnewind en een kopbal van Frank Merjenburgh. Helaas mocht het niet baten vandaag en verliest OZC met 2-0. Hoogtepunt van de wedstrijd is het debuut van Mike Kremer, die de laatste 10 minuten mocht invallen.

Op 8 december speelt OZC de thuiswedstrijd tegen Wilhelminaschool. Voor OZC een zeer belangrijke wedstrijd om afstand te nemen van de onderste plekken en weer naar boven te kunnen kijken. We hopen daarom op uw support om 14.30 op onze mooie Westbroek.  

Samenvatting van Bergentheim:

https://www.youtube.com/watch?v=ohLfJRSf_mI

 

Door: Hermen Schuttert
3 december 2018