Wij zijn VILLA5 uit Ommen!

04 juli 2018

En weer is er een onderneming lid geworden van de ondernemersclub OZC. Villa5 gevestigd in het historische pand “Piet Hein” aan de Zeesserweg 5 in Ommen. Ze stellen zich zelf voor

Wij zijn VILLA5 uit Ommen!

Een bureau vol creatieve doeners die met flink veel energie werken aan de meest uiteenlopende projecten. Wij vertellen verhalen met verfrissende concepten, verrassende creaties en sterke content. Voor de rest cheffen we ’t gewoon; we regelen alles tot in de puntjes. Van ontwerp tot drukwerk!

En valt er iets te vieren? Dan knalt er confetti of champagne ;) 5 x C dus, dat is VILLA5!

Op zoek naar wilde ideeën, andere insteken, knallende campagnes, sterke merkpositionering, effectieve middelen, ludieke acties, online strategie, pakkende content, een spannende look and feel of gewoon een uur keihard brainstormen voor een flinke dosis inspiratie… dat kan bij VILLA5!

Wij geloven dat met aandacht alles mooier wordt. Het gaat om de perfecte combinatie van vorm en inhoud, dat levert altijd een beter resultaat op. En laten we daar nu precies goed in zijn. Mooie dingen maken voor mooie klanten is wat wij het liefste doen! Jouw wens centraal en meer dan dat! Wij zijn helaas wel zo brutaal en gedreven dat we ook altijd iets verder denken. Daar moet je van houden.

Kennismaken of koffie drinken bij VILLA5? Bel 0529 712526. En anders zien we jullie langs ’t veld.