Albert Heijn en Buurman & Buurman geven met trots kennis van....

03 mei 2018

Na het gezamenlijk optrekken omtrent JCO (Jeugd Combinatie Ommen) kwam de Albert Heijn op ons pad met het verzoek om eens te kijken naar sponsormogelijkheden bij OZC en OVC’21. Een mooie gelegenheid om te laten zien dat wij dit ook samen kunnen. Na enkele gesprekken en een inspectie van het sportpark bij Buurman & Buurman door Dhr. Hans Hienekamp om ideeën op te doen werd er een akkoord bereikt hoe Albert Heijn de buurclubs financieel kan ondersteunen.

Een sponsordoek met een lengte van 25 meter in de ballenvangers op beide hoofdvelden.

Na dit besluit moesten Buurman & Buurman echter hard aan het werk om het genomen besluit uit te kunnen voeren. Hoe zorg je er voor dat een doek van 25 meter keurig netjes in een ballenvanger wordt gehangen. Buurman Henk Steen ging op zoek naar steigerbuizen van 6 meter lengte en Buurman Marco Kodden zorgde vervolgens voor het transport naar Ommen vanuit Nieuwleusen.

Vrijdag de 13e werd ’s morgensvroeg met de werkzaamheden begonnen. De buurmannen Marco Kodden, Henk Hallink (met klusbus) en Gerrit Makkinga namen gebroederlijk deze taak op zich. Na een morgen zwoegen op het hoofdveld van OZC bleek dat de buurmannen het op klusgebied ook prima konden vinden. Als je de hele morgen gebroederlijk met zijn 2en op een ladder staat, wil er wel eens iets moois ontstaan.

Na de lunch gingen de buurmannen voorwaarts naar het hoofdveld van OVC’21 om het kunstje met de steigerbuizen te herhalen. Om 4 ‘s middag zat het er op. Drie gebroken buurmannen sloten de dag af met een biertje.

 

De laatste stap was het ophangen van de 25 meter lange sponsordoeken. Ook deze klus werd in gezamenlijk overleg met buurman & buurman geklaard. Wederom waren Henk Hallink/Gerrit Makkinga en Marco Kodden aangevuld met Erik van de Vegt bereidt om hun vrije tijd hier in te steken.Nu was alles gereed om Albert Heijn, vertegenwoordigt door de heer Hans Hienekamp uit te nodigen voor het ondertekenen van de sponsorcontracten. Hierbij is hem namens OZC en OVC’21 een kleurrijk boeket aangeboden in de hoofdkleuren geel en blauw.Buurman & Buurman willen Albert Heijn nogmaals bedanken voor de toegezegde sponsoring en hopen op een langdurige samenwerking.