Fysiotherapie

Iedere dinsdag- en donderdagavond tussen 18.30 uur en 19.30 uur houden Esther van Aalderen (dinsdag) en Edwin Reurink (donderdag) een inloopspreekuur voor alle leden van OZC in de verzorgingsruimte van sportpark Westbroek.

Iedere dinsdag- en donderdagavond tussen 18.30 uur en 19.30 uur houden Esther van Aalderen, sportfysiotherapeut (dinsdag) en Edwin Reurink, manueel therapeut (donderdag) een inloopspreekuur voor alle leden van OZC in de verzorgingsruimte van sportpark Westbroek.

Tijdens het spreekuur voert de fysiotherapeut(e) een kosteloze screening uit van uw lichamelijke klachten. Naar aanleiding van deze screening kunnen adviezen worden gegeven en/of kan er direct en gericht een afspraak voor een fysiotherapeutische behandeling binnen ons centrum worden ingepland. De behandelingen komen volledig voor vergoeding in aanmerking indien men aanvullend is verzekerd voor fysiotherapie. Voor kinderen onder de 18 jaar worden de behandelingen altijd vergoed.

Tussen 19.30 uur en 21.00 uur zijn wij op deze avonden aanwezig bij het eerste elftal.

Fysiotherapie de Carrousel, in de persoon van Paul Hans, zal tijdens wedstrijden van OZC 1 de sportverzorging op zich nemen.

Namens Fysiotherapie de Carrousel,

Edwin Reurink

Aanspreekpunt fysiotherapie de Carrousel