Algemeen

Voetbal blijft razend populair. Telkens weer stromen de stadions in Nederland vol. Ook OZC profiteert van die belangstelling. Bijna wekelijks melden zich bij de jeugdafdeling van JCO weer nieuwe leden aan. En wie op een woensdagmiddag over de velden loopt kan zien dat het met de toekomst van wel goed zit. Tientallen pupillen krijgen dan door enthousiaste jeugdtrainers de eerste beginselen van het voetbal bijgebracht.

Doe mee met OZC
Met meer dan 700 leden, waaronder ook een grote damesafdeling, streeft OZC ernaar om met behulp van een ambitieus jeugdplan zo snel mogelijk door te stoten naar de hogere regionen van het zaterdagamateurvoetbal. Momenteel speelt het vlaggenschip van OZC in de derde klasse. Met behulp van vele vrijwilligers én het bedrijfsleven moet het mogelijk zijn om een keer de stap naar een hoger niveau te maken. Gaat u het één-tweetje met ons aan?

Mogelijkheden
Verderop in dit menu vindt u de verschillende sponsormogelijkheden bij OZC. Mocht u meer informatie willen neem dan contact op met één van de commissieleden.

Sponsorcommissie
Voorzitter Henk Steen 0529 - 454247 Stuur Henk Steen een e-mail (Henk.Steen@XS4all.nl)  
Communicatie Wouter Steen 0529 - 454247 Stuur Wouter Steen een e-mail (wouter_steen@hotmail.com)  
 lid Freddy de Boer   Stuur Freddy de Boer een e-mail (freddydeboer@sollie-dsl.nl)  
 lid Arie van Tongeren   Stuur Arie van Tongeren een e-mail (arievantongeren@kpnmail.nl)  
 lid Ard Veurink

 

stuur Ard Veurink een e-mail info@veurinkverzekeringen.nl